HTML

josé

josé roberto a kolumbiai sármos magyar zenész újra itthon

Friss topikok

Linkblog

tavasz is lesz még

2008.11.26. 11:51 jose a kolumbiai

Szomorkás a hangulatom. Pedig örömteli hírek érkeztek, gazdasági válság, olcsóbb benzin, csizmás nők, és a fishmojo zenekar feldolgozta két dalomat. Viseljék büszkeséggel! Én most elvonulok nyugodt magányomba, és megírom a lemezemet: José és a nők - ez lesz a címe. Az első dalt már írom, Máriáról, drága dagadt feleségemről szól. (Elhagytam, de erről majd később.) Nekem olyan ez a világ...

sokan vagyunk

2008.07.29. 23:37 jose a kolumbiai

Na, találkoztam a gárdával. Sokan voltak, és nagyon félelmetesek, csak sokkal kisebbek nálam, ezért szúrós szemekkel, de fejüket behúzva mentek el mellettem. Nem értem. Hogy akarnak így világot megváltani? De legalábbis magyarvilágot.

Az a baj, hogy senki sem érti meg őket. Pedig igazuk van. Ki kell irtani minden cigányt. Nem egyesével, mert az lassú. Gyorsan, sokat. De előtte a buzikat. Ugyanígy a zsidókat is. Azt már tudják, hogyan kell. Aztán a kis sunyi ázsiaiakat. Rohadt sárgák, mindenhol ott vannak. Aztán a négusokat, de őket könnyű lesz, mert majmok. A latinok is. Ja, minden amerikait ki kell csinálni, mert a világ urai akarnak lenni. Meg a maradék népeket is. És itt vannak a szomszédok. A szlovákok, szerbek, horvátok, ukránok, szlovénok, osztrákok, és a leggecibbek, a románok. Őket meg kell büntetni, mert elvették a magyarokat. Pedig köztük is rendet kell tenni, mert egy jórészük csak mondja, de nem is az. Maradjon száznegyvenezer. Ahogy meg van írva. Többezer éve. (Ugyanúgy.) S amikor már csak ők lesznek a Földön, akkor jól körül lehet nézni, mert nem lesz több feladat. Egymásnak csak nem esnek az igazmagyarok! Csak vigyázni kell, mert egy röple lankadt figyelem, s a galambok átveszik a hatalmat. Annyi eszük nekik is van!

Tudom, mert szoktam nekik zenélni. Nem értik. Hülye állatok! Annyi eszük van, mint egy... galambnak!

kilenc múltam

2008.03.01. 22:13 jose a kolumbiai

A héten elmúltam kilenc éves. Beleléptem a tizedikbe. Durva élet! Öregszem? Itt az idő, hogy csináljak valamit! Meg is teszem. Popsztár leszek, magyar. De még milyen!

péntek

2007.10.26. 12:03 jose a kolumbiai

És nem tizenharmadika. Már majdnem betojtam, hogy mégis!